Nieuwe carstyling onderdelen voor mijn Dacia

 

Laten we eerlijk zijn. Die Dacia is van zichzelf niet een bijzonder spannende auto toch? Ja moeilijk om toe te geven voor de die hard Dacia fans maar het is toch wel zo. Maar niet getreurd, want er is veel mogelijk tegenwoordig met de carstyling.

 

Ik was dus op zoek naar onderdelen en accessoires om mijn Dacia van nieuw elan te voor zien. Want de leukste auto maak je toch helemaal zelf.

 

Allereerst zat ik te denken aan sideskirts. Wat zijn dat? Ik heb nu even geen zin om dat helemaal uit te gaan leggen, maar sideskirts die zitten aan de zijkant van de auto en laten de auto er meer flitsend uitzien. Ik heb deze gekocht bij carstyle.nl. Dat was zo een beetje de enige winkel met goede sideskirts specifiek voor mijn Dacia. En de prijs viel ook erg mee. Gratis verzending er bovenop en ik ben een gelukkig man!

 

Nu we toch vooral bezig zijn met de zijkant van de auto dacht ik laten we ook gelijk running boards installeren, dan is de zijkant in ieder geval min of meer af. En ook die hebben ze bij carstyle.nl. Dus die heb ik er gelijk even mee besteld om extra voordeel te behalen.

 

De uiteindelijke installatie van deze onderdelen die heb ik aan de lokale garage over gelaten. Ben daar gewoon heen gereden, en heb ze die onderdelen gegeven en ik zei tegen ze succes boys. Paar dagen later zat alles er lekker op. En ik ben uitermate tevreden met het resultaat daarvan. De auto ziet er direct wat flitsender uit. De running board helpen ook bij instappen dus functioneel gezien en pragmatisch is er ook een verbetering behaald. Al met al dus een super positieve ervaring bij Carstyle.nl en ik denk dat ik hier nog veel vaker ga winkelen voor Dacia onderdelen want dat is een eerste goede ervaring geweest zo net.

 

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *